2009-01-05

hej igen

emelie som är förkyld lyssnar på josé och hade ingen tanke på att blogga men så började hon göra det i alla fall. tydligen.

och det har blivit nytt år nu igen. det har varit jul. det har blivit kallt. det har varit upp och ner.

jag har drömt att jag simmar i flera dagar och hamnat i polen samt blivit inlåst i en liten liten träkista utan för väsby centrum.
vet inte vad det betyder.

3 kommentarer:

Carolina sa...

jag tror att dina drömmar kanske kan bero på att istiden är påväg igen, att jack sparrow (oh yummie 'n yes!) kommer cruisande med sin svarta pärla och återinför termen "a pirates life for me" som egentligen har med bråket om TPB att göra och att alla hemladdare blir inlåsta i en träkista utanför väsby centrum.
Fast om du inte brukar ladda hem saker.. ja då vet jag inte riktigt vad det kan bero på.
*tänker efter*

Tack för senast iallafall! Det var en rolig tillställning ^^

Anonym sa...

Att befinna sig i vatten är ju ett ursprungligt tillstånd, både vad gäller arten människan, som klev upp ur vattnet för att småningom bli landdjur och gradvis förändras till vad vi är idag, och på ett individuellt plan, det vill säga vi startar våra liv i fostervattnet. Hur går det att simma? Hur känns det att befinna sig i vattnet? Är det varmt eller kallt? Om det är en behaglig upplevelse finns det förmodligen en stark livsglädje i botten; motsatt kan det beskriva svårigheten med att acceptera sin egen födelse. Enligt Freud är födelseögonblicket den första ångestupplevelsen.

Simbassäng - Simbassängen är en kollektiv plats där fler simmar och dyker, vilket kan tyda på att drömmen beskriver något som har med det kollektiva omedvetna att göra i största allmänhet. Det kan vidare handla om hur man känslomässigt relaterar till andra människor.

står i drömboken! :D tror inte att det är så konstigt att du drömmer om det, loove. låt oss diskutera över en bit taco! (;

Anonym sa...

jag mailar freud.